Beoordelingen

8,1
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,6
Comfort
7,6
Locatie accommodatie
7,9
Faciliteiten
7,8
Personeel
8,4
Waar voor uw geld
8,1

Beoordelingen

    Arwin vd Velden
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    9 juni 2018
    's nachts hoorden we treinen (raam open aangezien geen airco).
    Netjes, schoon
    ErikH
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    5 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    mustafa
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    3 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Cees
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    29 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    a
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    19 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    D.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    18 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    5,0
    16 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Mark_PPC_010
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    10 mei 2018

    Ideaal voor tussenstop.

    niets
    Ideale tussenstop op weg naar het zuiden. Vlakbij de snelweg. Met een goed en vriendelijk geprijsd restaurant. Uitgebreid ontbijt. Gratis parkeren. Goed geïsoleerd. Onze derde keer.
    h
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    30 april 2018
    hotel is prima voor een nacht slapen op doorreis alleen veel herrie dankzij de trein en de snelweg die beiden op minder dan 50 meter voorbijrazen. Teveel lawaai.
    Hendrik
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    24 april 2018

    prima plek voor een tussenstop!

    de pappagaai was een beetje vroeg wakker!
    grote kamer, eigen parkeerplaatsen, prima ontbijt!
    rododijko
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    21 juni 2018

    Nice clean hotel, great for a quick stay

    Great food, nice small pub, friendly staff, close to highway but without traffic noise
    ErikH
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    11 juni 2018

    Excellent option for an overnight stay

    george Tonegariu
    ro

    Beoordelingsscore

    10
    9 juni 2018
    .
    Nice location, very kind staff, clean inside... couldn't find any bad point...
    Garry
    gb

    Beoordelingsscore

    9,2
    30 mei 2018
    The trains , but I guess there’s not much they can do about it ....
    Close to my family good coffee and nice beer
    gb

    Beoordelingsscore

    7,5
    15 mei 2018

    nice and except for what i have stated

    There was a bus full of chinese guests who ate all the breakfast so there was a limited amount for the rest of us. The hotel obviously knew they were staying & should made sure there was plenty of food for the other guests. Our bad luck picked the same night.
    quiet clean room
    Rama
    de

    Beoordelingsscore

    9,2
    14 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    dormanga
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    10 mei 2018
    Very good location, friendly staff
    Lisset
    de

    Beoordelingsscore

    10
    9 mei 2018

    Great!

    The check in is open 24hrs, including the bar. The room was really nice and the breakfast fantastic. They have even post services.
    Marin S
    hr

    Beoordelingsscore

    7,9
    6 mei 2018
    Sound isolation is not good and to many people yelling in te 6am
    Nice place to take a rest
    Noel
    ie

    Beoordelingsscore

    9,5
    1 mei 2018

    I have stayed here before and will do so again.

    The room next to the one I stayed in was being done up and nobody told me. there were ear plugs left on the pillow. drilling and hammering started early and really the noise was overbearing at times.
    Very convenient to the motorway. It has a very nice resteraunt and very nice staff.
Beoordelingen worden geladen